Årsmøde i DN's Tønder Afdeling

tirsdag den 24. oktober 2017 fra kl. 19.00 i Laden, Grænsevej 8, Sæd, 6270 Tønder.
Aftenen indledes med et spændende foredrag af forfatter og journalist Kjeld Hansen, som tager udgangspunkt i sin nye bog DET STORE SVIGT, som udkommer den 10. okt. 2017, og er beretningen om hundrede års naturfredning i Danmark.

Danmarks Naturfredningsforenings Tønder afdeling afholder Årsmøde
tirsdag den 24. oktober 2017 fra kl. 19.00 i Laden, Grænsevej 8, Sæd, 6270 Tønder.

Aftenen indledes med et spændende foredrag af forfatter og journalist Kjeld Hansen, som tager udgangspunkt i sin nye bog DET STORE SVIGT, som udkommer den 10. okt. 2017, og er beretningen om hundrede års naturfredning i Danmark. Kjeld Hansen stiller bl.a. spørgsmålene:

”Er vi ikke blandt de rigeste nationer på kloden, og har vi ikke verdens bedste naturfredningslov?
Hvordan gik det så til, at det yndige land alligevel endte med en natur, der er blandt de ringeste i Europa?

I 100-året for den første naturfredningslov stiller Kjeld Hansen skarpt på naturfredningens stærke og svage sider, og om hvordan millioner af kroner er spildt på nyttesløse fredninger som for eksempel i Tøndermarsken og Varde Ådal. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til Kjeld Hansen.

Se iøvrigt mere på Kjeld Hansens hjemmeside: www.gylle.dk

Foredraget arrangeres af LADEN og DN Tønder, og alle er velkomne. Billetter koster kr. 100 inkl. kaffe og kage, og de kan forudbestilles hos Hanne Frisk i LADEN på tlf. 53 29 96 40. Medlemmer af DN’s Tønder afd., som efterfølgende deltager i foreningens årsmøde, deltager gratis. Skulle enkelte af DN’s medlemmer ikke have transportmulighed til LADEN i Sæd, så kan de ringe til formanden Søren Eller (30 25 36 50), der vil forsøge at arrangere samkørsel.

Dagsordenen til det efterfølgende Årsmøde er ifølge foreningens vedtægter, og kun medlemmer har stemmeret.